Links

​​Kontrol af motorcyklens sikkerhed (til MC køreprøven)

Forklaring af motorcyklens teknik​

Tilkørsel af nye dæk på motorcykel.​

Er du interesseret men har brug for at høre mere?​

​Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.
Kontakt mig med det samme via mail mail@mcvejle.dk eller ring til mig på 40 45 55 20.

Jeg ser frem til at hjælpe.!
Denne motorcykelkøreskole i Vejle / Horsens bygger på tillid og venskab.

Målet er, at du består første gang 

Teoriundervisning er uden begrænsning. Der er inkluderet 13 kørelektioner som loven kræver til MC kørekort.

​Veluddannet motorcykel kørerlærer

Jeg har 41 års erfaring på Motorcykel som Touring, Cruiser, Cafe, StreetRace og OffRoad, i Europa USA, SydAmerika og NZ, og jeg træner hvert år mine færdigheder på nye baner og ekstreme veje. Derfor har jeg som motorcykel kørelærer over 450 tilfredse MC elever i køreskolen.

Mundtlig teoriundervisning

Tiden bare løber afsted i klasselokalet med alle de ting du lærer om kørsel på Motorcykel og livet som motorcyklist. Det er også her du får svar på alle de spørgsmål som naturligt melder sig. Altså meget mere end alle de andre køreskoler der tilbyder MC kørekort i Vejle Horsens området.

​Undervisning på Jyllandsringen

Dit forløb afsluttes med en grundig undervisning i håndtering af motorcyklen under mere krævende forhold, hvor du hjælpes til at færdig udvikle dine køre-færdigheder. Ud over den lovpligtige undervisning modtager du et udvidet køreteknisk kursus med hurtige sving tilpasset din fart. Eleverne elsker denne dag fordi de lærer utroligt meget og får mange gode erfaringer med hjem - plus at vi har det mega sjovt, endeligt er det lidt som en "livsforsikring" for dig, ved at du får testet både dig selv og Motorcyklen af under mere ekstreme forhold. - OBS, det er IKKE farligt, men faktisk ganske sikkert og ingen uheld er registreret der.

​Nem booking af kørsel

Du booker nemt dine kørelektioner på vej, når det passer ind i dit skema, og du bliver ikke belastet økonomisk med at skulle betale ekstra fordi andre ikke kan køre med dig på samme tidspunkt.
​Din MC kørelærer er fleksibel for at finde tider der passer ind i din kalender, sådan at din motorcykelkøreskole tilpasser sig til dig som skal køre langt om det så er fra Hedensted, Horsens, Egtved eller Jelling m.fl.

-

Søger du kørekort til traktor, trailer eller bil i Vejle henviser vi til et fantastisk samarbejde med Bjerregaard Køreskole.

Glade og tilfredse elever er vores speciale i denne køreskole til MC

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

​Dansk legende fra 1934 genopstår. Den nostalgiske Nimbus C-model motorcykel relanceres i tidens trend som el-motorcykel. Denne køreskole vil være den første til at bruge den i undervisningen. 

Se mere her.

Horsens CVP

Samarbejde mellem Motorcykelkøreskolen og Horsens CVP hvor du vil kunne opnå nogle gode rabatter når du er elev i skolen.​

Se mere her.

Vores adresse

Motorcykel Køreskolen Vejle 

(C/o. Bjerregaard UC)

​Boulevarden 11 F, 7100 Vejle

Navigation med Google Maps

BGKS Aps MC Køreskole

Har du spørgsmål?

E-mail: mail@mcvejle.dk

Telefon: 40 45 55 20

​CVR: 29418098