Gør drømmen til virkelighed

Dit kørekort til motorcykel i Horsens & Vejle

Motorcykel køreskole Vejle til Kategori A1, A2 og A:

Se her hvilket kort du må​ tage - Klik her

​​Lektioner i Teorilokale

Du modtager levende tavleundervisning og forklaringer med billeder og tegninger. Ud over den lovpligtige undervisning (din klargøring til teoriprøve), modtager du omfattende undervisning med livsvigtig viden om kørsel og overlevelse på MC, samt viden og uddannelse om at få mest muligt ud af kørsel på MC (større og sjovere oplevelser). Du vil blive guidet til dine rigtige valg af både motorcykel og tøj. Din kørelærer er en nørd og entusiast med 40 års erfaring på 2 hjul, og vi vil dele viden om alt lige fra Cruiser, Touring, Race, Street og Off-Road – både om stil og køreteknik samt valg af MC og udstyr. Men selvfølgelig forberedes du også grundigt til at bestå teori til dit MC kørekort, så din pris for kørekort til mc bliver faktisk ret lav.

​6 lektioner på Køreteknisk Anlæg - Ring Djursland

I andre mc køreskoler får du 5 lektioner på et lille kedeligt anlæg. Jeg bruger den store Ring Djursland eller Jyllandsringen (racerbane) hvor jeg giver dig et vigtigt kørekursus for at du kan færdigpudse dine livsvigtige teknikker (som jeg allerede har lært dig inden), både sving og bremsning - også fra en høj fart som du selv bestemmer.

Dette er måske din livsforsikring, da jeg denne dag arbejder meget med at afværge og bearbejde de mest almindelige ulykker på Motorcykel.
​Som din kørelærer sætter jeg din sikkerhed øverst på min dagsorden. OBS. det er ikke farligt for dig at køre på Racerbanen (PS Politiet træner deres motorcykelbetjente på Ring Djursland).

Manøvrer på vej

Med nøje udvalgte ruter er det her jeg dygtiggør dig til at blive lidt af en mestersvinger og du vil løbende blive trænet i at kunne bremse rigtigt.

Du vil køre Motorcykel på skønne veje i Trekanten og også køre i Vejle City. 

Mit mål er, når kørekortet er i hus, at du kører lige så godt som dem der har kørt i flere år.! En stor ambition, men det er altså lykkedes for mig så vidt, med mere end 450 tilfredse elever som har været mine elever i Motorcykel Køreskole Horsens, Vejle, Juelsminde, Vandel, Fredericia mm.​

Du får mulighed for at prøve flere forskellige typer motorcykler så du kan danne dig et billede af hvilken stil og slags der passer dig. Aktuelt er der mulighed for at køre på Suzuki GSR600 & SV650 & GSXS125 og Honda CB500 & NTV650 & CB125 og Kawazaki Z250

​-
​Køreskolen har god erfaring med at motorcyklerne holdes godt ved lige takket været god service og hjælpsomhed fra CVP i Horsens. https://www.cvp-mc.dk/

Konklusion

Det er faktisk NEMT at bestå et Motorcykel kørekort, men det er ikke mange steder du virkeligt lærer at køre på Motorcykel

- og får værktøjer til både det sjove og leg - og altid overleve på vejen.

Det gør du i denne køreskole.!

Din sikkerhed kommer altid først.!

Har dette fanget din interesse?

​​Ring på telefon: +45 40 45 55 20.

​Jeg underviser dig udvidet i farlige situationer for Motorcykler i trafikken - og forklarer hvordan du undgår dem.

​På Sikker trafik får du en masse god genopfriskende information om MC kørsel.

Jeg anbefaler alle der kører MC, at løbende at tage opfølgende motorcykelkursus i kritiske situationer hvert andet år: Læs mere på www.mctc.dk, www.mc-sikkerhed.dk/ eller på www.fdm.dk.

Du skal for en god ordens skyld være opmærksom på, at det er din egen ulykkeforsikring, der gælder for evt. personskade sket i køreskolen.

​Her kan du læse om alderskrav og størrelser for kategorier: A1-A2-A


​Du skal have en lægeattest og pasbillede til dit endelige kørekort. Jeg tilbyder også at lave et et godkendt pasbillede som har de rigtige dimensioner på 35 x 45 mm som er kravet til et pasfoto.

Klik på dette FB-link som giver dig https://www.facebook.com/profile.php?id=100084233003688

Er du interesseret men har brug for at høre mere?​

​Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.
Kontakt mig med det samme via mail mail@mcvejle.dk eller ring til mig på 40 45 55 20.

Jeg ser frem til at hjælpe.!
Denne motorcykelkøreskole i Vejle / Horsens bygger på tillid og venskab.

Målet er, at du består første gang 

Teoriundervisning er uden begrænsning. Der er inkluderet 13 kørelektioner som loven kræver til MC kørekort.

​Veluddannet motorcykel kørerlærer

Jeg har 41 års erfaring på Motorcykel som Touring, Cruiser, Cafe, StreetRace og OffRoad, i Europa USA, SydAmerika og NZ, og jeg træner hvert år mine færdigheder på nye baner og ekstreme veje. Derfor har jeg som motorcykel kørelærer over 450 tilfredse MC elever i køreskolen.

Mundtlig teoriundervisning

Tiden bare løber afsted i klasselokalet med alle de ting du lærer om kørsel på Motorcykel og livet som motorcyklist. Det er også her du får svar på alle de spørgsmål som naturligt melder sig. Altså meget mere end alle de andre køreskoler der tilbyder MC kørekort i Vejle Horsens området.

​Undervisning på Jyllandsringen

Dit forløb afsluttes med en grundig undervisning i håndtering af motorcyklen under mere krævende forhold, hvor du hjælpes til at færdig udvikle dine køre-færdigheder. Ud over den lovpligtige undervisning modtager du et udvidet køreteknisk kursus med hurtige sving tilpasset din fart. Eleverne elsker denne dag fordi de lærer utroligt meget og får mange gode erfaringer med hjem - plus at vi har det mega sjovt, endeligt er det lidt som en "livsforsikring" for dig, ved at du får testet både dig selv og Motorcyklen af under mere ekstreme forhold. - OBS, det er IKKE farligt, men faktisk ganske sikkert og ingen uheld er registreret der.

​Nem booking af kørsel

Du booker nemt dine kørelektioner på vej, når det passer ind i dit skema, og du bliver ikke belastet økonomisk med at skulle betale ekstra fordi andre ikke kan køre med dig på samme tidspunkt.
​Din MC kørelærer er fleksibel for at finde tider der passer ind i din kalender, sådan at din motorcykelkøreskole tilpasser sig til dig som skal køre langt om det så er fra Hedensted, Horsens, Egtved eller Jelling m.fl.

-

Søger du kørekort til traktor, trailer eller bil i Vejle henviser vi til et fantastisk samarbejde med Bjerregaard Køreskole.

Glade og tilfredse elever er vores speciale i denne køreskole til MC

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

​Dansk legende fra 1934 genopstår. Den nostalgiske Nimbus C-model motorcykel relanceres i tidens trend som el-motorcykel. Denne køreskole vil være den første til at bruge den i undervisningen. 

Se mere her.

Horsens CVP

Samarbejde mellem Motorcykelkøreskolen og Horsens CVP hvor du vil kunne opnå nogle gode rabatter når du er elev i skolen.​

Se mere her.

Vores adresse

Motorcykel Køreskolen Vejle 

(C/o. Bjerregaard UC)

​Boulevarden 11 F, 7100 Vejle

Navigation med Google Maps

BGKS Aps MC Køreskole

Har du spørgsmål?

E-mail: mail@mcvejle.dk

Telefon: 40 45 55 20

​CVR: 29418098