Priser vedr. kørekort til Motorcykel

Meget mere end bare et MotorcykelKørekort​

Udvidet undervisning og ca 2 gratis lektioners i køreteknikker gør at dette er et billigt motorcykel kørekort

​​Lovpligtig undervisningspakke inkl. udvidet køreteknisk kursus på Ring Djursland (værdi 2.000 kr.) får du for bare 9.999 kr.  Med i prisen er også et evt. opfølgningskursus på din egen MC (værdi 500 kr.)

 • ​Lovpligtige teoripakke, plus ca. 4 gratis lektioner med undervisning i sikkerhed, teknik og overlevelse på Motorcykel.
 • Individuelt hensyn til balance, modighed, erfaring i trafikken mm.
 • Du låner det meste køreudstyr i køreskolen
 • Gratis Mulepose fra CVP Horsens med værdi på ca 500kr
 • Gratis ekstra teoriundervisning efter behov
 • Gratis opfølgende kørekursus på egen MC
 • Gratis udvidet kørekursus på Jyllandsringen eller Ring Djursland Racerbane
 • Mulighed for rabat ved køb af Motorcykel og udstyr
 • OBS Brændstofstillæg per MC elev med start i marts 2022 udgør 400kr

Alle elever modtager samme fulde lovpligtige teoripakke, plus op til 4 gratis lektioner med undervisning i sikkerhed, teknik og overlevelse som MC fører. Vigtigt at du læser om dette - klik her

Obligatorisk Køreteknisk Anlæg er erstattet med Jyllandsringen/ Ring Djursland Racerbane, hvor jeg giver dig ekstra gratis undervisning i finpudsning af dine køreteknikker rundt på den store lukkede bane - hvor du får mulighed for med god hastighed at ligge langt nede i svingene, så du oplever at din kørsel og teknik udvikler sig. Et kursus som normalt koster 2.000 kr. - gratis for dig, som giver dig meget større glæde og selvsikkerhed ved kørsel på 2 hjul.​​ Alt i alt så er dette faktisk en meget billig Motorcykel Køreskole.

Vi har ikke de samme forudsætninger for at starte i MC køreskole (balance, modighed, erfaring med tidligere kørsel på knallert med kobling), så der vil blive taget individuelt hensyn til dette, i særdeleshed hvis du er kvinde. På denne måde garanterer jeg til alle, at du dels lærer det der skal til, samtidigt med at du får en god oplevelse.

HUSK også at læse om køreskolen her.

Den endelige pris for kørekortet kan variere, forstået på den måde at du måske skal starte have ekstra kørelektioner (det er dog sjældent).
​Der køres med 2-3 elever foran bilen. Hvis du ønsker at køre alene er der en merpris for dette. Samlet set er dette en billig pris for kørekort til motorcykel.

Omkostning for ekstra kørsel

Der er normalt ikke behov for ekstra kørsel. Pris for ekstra kørsel er afhængig af antallet af elever der kører samt længde på ruten.

​Per lektion af 45 minutter er prisen mellem fra 625 kr. og 700 kr som vurderes ud fra den tur der er kørt (ugedag, klokkeslet, effektiv tid der er kørt), men typisk 650kr.

 • Leje af MC til Køreprøve samt bil bagved 700 kr.
 • Per elev beregnes et administrationsgebyr på kr. 426 kr for div. håndteringer samt mulighed for elektronisk teoribog.
 • Du skal være indstillet på at få lavet en lægeattest. Lægen opkræver dig ca. 400 kr. for denne.
 • Din MC køreprøve starter med øvelser på lukket bane. Politiet har fastsat at dette koster et gebyr på 425 kr.
 • ​Ved aflysning af kørelektion, mindre end 16 timer før beregnes 300 kr. - dog ikke ved sygdom.​​

Det vil være en god ide om du checker med din forsikring i forhold til at køre på motorcykel (normalt er der ingen forskel). Køreskolen dækker ikke for personskade sket i køreskolen på motorcyklen.

Det med småt. Skulle du mod forventning lave en skade på Køreskolens udstyr eller motorcykel vil der være en selvrisiko på skader fra 400kr til 5.000kr.


​Ved opbrud af “pakkepris” afregnes med: Kravlegård 2.100kr, Teori 2.500kr, pr. Kørelektion á 45min. 485kr, Login 300kr, Køreteknik 2.445kr, Administration 300kr, minimums afregning efter Kravlegård er 3.000kr.

Er du interesseret men har brug for at høre mere?​

​Jeg er altid klar til at hjælpe dig videre og svare på eventuelle spørgsmål du må have.
Kontakt mig med det samme via mail mail@mcvejle.dk eller ring til mig på 40 45 55 20.

Jeg ser frem til at hjælpe.!
Denne motorcykelkøreskole i Vejle / Horsens bygger på tillid og venskab.

Målet er, at du består første gang 

Teoriundervisning er uden begrænsning. Der er inkluderet 13 kørelektioner som loven kræver til MC kørekort.

​Veluddannet motorcykel kørerlærer

Jeg har 41 års erfaring på Motorcykel som Touring, Cruiser, Cafe, StreetRace og OffRoad, i Europa USA, SydAmerika og NZ, og jeg træner hvert år mine færdigheder på nye baner og ekstreme veje. Derfor har jeg som motorcykel kørelærer over 450 tilfredse MC elever i køreskolen.

Mundtlig teoriundervisning

Tiden bare løber afsted i klasselokalet med alle de ting du lærer om kørsel på Motorcykel og livet som motorcyklist. Det er også her du får svar på alle de spørgsmål som naturligt melder sig. Altså meget mere end alle de andre køreskoler der tilbyder MC kørekort i Vejle Horsens området.

​Undervisning på Jyllandsringen

Dit forløb afsluttes med en grundig undervisning i håndtering af motorcyklen under mere krævende forhold, hvor du hjælpes til at færdig udvikle dine køre-færdigheder. Ud over den lovpligtige undervisning modtager du et udvidet køreteknisk kursus med hurtige sving tilpasset din fart. Eleverne elsker denne dag fordi de lærer utroligt meget og får mange gode erfaringer med hjem - plus at vi har det mega sjovt, endeligt er det lidt som en "livsforsikring" for dig, ved at du får testet både dig selv og Motorcyklen af under mere ekstreme forhold. - OBS, det er IKKE farligt, men faktisk ganske sikkert og ingen uheld er registreret der.

​Nem booking af kørsel

Du booker nemt dine kørelektioner på vej, når det passer ind i dit skema, og du bliver ikke belastet økonomisk med at skulle betale ekstra fordi andre ikke kan køre med dig på samme tidspunkt.
​Din MC kørelærer er fleksibel for at finde tider der passer ind i din kalender, sådan at din motorcykelkøreskole tilpasser sig til dig som skal køre langt om det så er fra Hedensted, Horsens, Egtved eller Jelling m.fl.

-

Søger du kørekort til traktor, trailer eller bil i Vejle henviser vi til et fantastisk samarbejde med Bjerregaard Køreskole.

Glade og tilfredse elever er vores speciale i denne køreskole til MC

Nimbus Motorcycles Danmark A/S

​Dansk legende fra 1934 genopstår. Den nostalgiske Nimbus C-model motorcykel relanceres i tidens trend som el-motorcykel. Denne køreskole vil være den første til at bruge den i undervisningen. 

Se mere her.

Horsens CVP

Samarbejde mellem Motorcykelkøreskolen og Horsens CVP hvor du vil kunne opnå nogle gode rabatter når du er elev i skolen.​

Se mere her.

Vores adresse

Motorcykel Køreskolen Vejle 

(C/o. Bjerregaard UC)

​Boulevarden 11 F, 7100 Vejle

Navigation med Google Maps

BGKS Aps MC Køreskole

Har du spørgsmål?

E-mail: mail@mcvejle.dk

Telefon: 40 45 55 20

​CVR: 29418098