Motorcykel køreskole Vejle til Kategori A1, A2 og A:

​Se her hvilket kort du må​ tage - Klik her

​​Lektioner i Teorilokale

Du modtager levende tavleundervisning og forklaringer med billeder og tegninger. Ud over den lovpligtige undervisning (din klargøring til teoriprøve), modtager du omfattende undervisning med livsvigtig viden om kørsel og overlevelse på MC, samt viden og uddannelse om at få mest muligt ud af kørsel på MC (større og sjovere oplevelser). Du vil blive guidet til dine rigtige valg af både motorcykel og tøj. Din kørelærer er en nørd og entusiast med 45 års erfaring på 2 hjul, og vi vil dele viden om alt lige fra Cruiser, Touring, Race, Street og Off-Road – både om stil og køreteknik samt valg af MC og udstyr. Men selvfølgelig forberedes du også grundigt til at bestå teori til dit MC kørekort, så din pris for kørekort til mc bliver faktisk ret lav.


​5 lektioner på Køreteknisk Anlæg - Ring Djursland

I andre mc køreskoler får du 5 lektioner på et lille kedeligt anlæg. Jeg bruger den store Ring Djursland hvor jeg giver dig et vigtigt kørekursus for at du kan færdigpudse dine livsvigtige teknikker (som jeg allerede har lært dig inden), både sving og bremsning - også fra en høj fart som du selv bestemmer.

Dette er måske din livsforsikring, da jeg denne dag arbejder meget med at afværge og bearbejde de mest almindelige ulykker på Motorcykel.
​Som din kørelærer sætter jeg din sikkerhed øverst på min dagsorden. OBS. det er ikke farligt for dig at køre på Racerbanen (PS Politiet træner deres motorcykelbetjente på Ring Djursland).


Manøvrer på vej

Med nøje udvalgte ruter, er det her jeg dygtiggør dig til at blive lidt af en mestersvinger, og du vil løbende blive trænet i at kunne bremse rigtigt.

Du vil køre Motorcykel på skønne veje i Trekanten og også køre i en City. 

Mit mål er, når kørekortet er i hus, at du kører lige så godt som dem der har kørt i flere år.! En stor ambition, men det er altså lykkedes for mig så vidt, med mere end 450 tilfredse elever som har været mine elever i Motorcykel Køreskole Horsens, Vejle, Juelsminde, Vandel, Fredericia mm.​

Du får mulighed for at prøve flere forskellige typer motorcykler så du kan danne dig et billede af hvilken stil og slags der passer dig. Aktuelt er der mulighed for at køre på Suzuki SV650, Honda NTV650, BMW G310GS, Honda CB125, Kawazaki Z250.

​-
​Køreskolen har god erfaring med at motorcyklerne holdes godt ved lige takket været god service og hjælpsomhed fra CVP i Horsens. https://www.cvp-mc.dk/

Konklusion

Det er faktisk NEMT at bestå et Motorcykel kørekort, men det er ikke mange steder du virkeligt lærer at køre på Motorcykel - og får værktøjer til både det sjove og leg - og altid overleve på vejen.

Det gør du i denne køreskole!

Din sikkerhed kommer altid først!