Udvidet undervisning og ca 2 gratis lektioners i køreteknikker gør at dette er et billigt motorcykel kørekort

Lovpligtig undervisningspakke inkl. udvidet køreteknisk kursus på Ring Djursland (værdi 2.000 kr.) får du for bare 10.500 kr.  Med i prisen er også et evt. opfølgningskursus på din egen MC (værdi 500 kr.)

 • ​Lovpligtige teoripakke, plus ca. 4 gratis lektioner med undervisning i sikkerhed, teknik og overlevelse på Motorcykel.
 • Individuelt hensyn til balance, modighed, erfaring i trafikken mm.
 • Du låner det meste køreudstyr i køreskolen
 • Gratis Mulepose fra CVP Horsens med værdi på ca 500kr
 • Gratis ekstra teoriundervisning efter behov
 • Gratis opfølgende kørekursus på egen MC
 • Gratis udvidet kørekursus på Ring Djursland Racerbane
 • Mulighed for rabat ved køb af Motorcykel og udstyr

Alle elever modtager samme fulde lovpligtige teoripakke, plus op til 4 gratis lektioner med undervisning i sikkerhed, teknik og overlevelse som MC fører. Vigtigt at du læser om dette - klik her

Obligatorisk Køreteknisk Anlæg er erstattet med Ring Djursland Racerbane, hvor jeg giver dig ekstra gratis undervisning i finpudsning af dine køreteknikker rundt på den store lukkede bane - hvor du får mulighed for med god hastighed at ligge langt nede i svingene, så du oplever at din kørsel og teknik udvikler sig. Et kursus som normalt koster 2.000 kr. - gratis for dig, som giver dig meget større glæde og selvsikkerhed ved kørsel på 2 hjul.​​ Alt i alt så er dette faktisk en meget billig Motorcykel Køreskole.

Vi har ikke de samme forudsætninger for at starte i MC køreskole (balance, modighed, erfaring med tidligere kørsel på knallert med kobling), så der vil blive taget individuelt hensyn til dette, i særdeleshed hvis du er kvinde, så ingen bliver presset. På denne måde garanterer jeg alle lærer det der skal til, samtidigt med at du får en god oplevelse.

HUSK også at læse om køreskolen her.

Den endelige pris for kørekortet kan variere, forstået på den måde at du måske skal starte have ekstra kørelektioner (det er dog sjældent).
​Der køres med 2-3 elever foran bilen. Hvis du ønsker at køre alene er der en merpris for dette. Samlet set er dette en billig pris for kørekort til motorcykel.

Omkostning for ekstra kørsel

Der er normalt ikke behov for ekstra kørsel. Pris for ekstra kørsel er afhængig af antallet af elever der kører samt længde på ruten.

​Per lektion af 45 minutter er prisen mellem fra 625 kr. og 700 kr som vurderes ud fra den tur der er kørt (ugedag, klokkeslet, effektiv tid der er kørt), men typisk 650kr.

 • Leje af MC til Køreprøve samt bil bagved 995 kr.
 • Per elev beregnes et administrationsgebyr på kr. 465 kr for div. håndteringer samt mulighed for online teoribog.
 • Du skal være indstillet på at få lavet en lægeattest. Lægen opkræver dig ca. 500 kr. for denne.
 • Din MC køreprøve starter med øvelser på lukket bane. Færdselsstyrelsen har fastsat at dette koster et gebyr på 425 kr.
 • ​Færdselsstyrelsen opkræver dig 1.170kr for at afholde dine prøver (ved dumpning udløses ny betaling).
 • ​Ved aflysning af kørelektion, mindre end 16 timer før beregnes 300 kr. - dog ikke ved sygdom.​​

Det vil være en god ide om du checker med din forsikring i forhold til at køre på motorcykel (normalt er der ingen forskel). Køreskolen dækker ikke for personskade sket i køreskolen på motorcyklen.

Det med småt. Skulle du mod forventning lave en skade på Køreskolens udstyr eller motorcykel vil der være en selvrisiko på skader fra 300kr til 5.000kr.

​Ved opbrud af “pakkepris” afregnes pakkeprisen på 10.500 med: Kravlegård 2.100kr, Teori 2.500kr, pr. Kørelektion á 45min. 485kr, Login 300kr, Køreteknik 2.445kr, Administration 300kr, minimums afregning efter Kravlegård er 3.000kr.