Kommer du fra Kolding og ønsker et kørekort til motorcykel? Jeg giver dig ikke kun et motorcykelkørekort, jeg giver dig også ekspert kørefærdigheder, og jeg garanterer at du lærer meget mere end det en køreprøve fordrer.

​Jeg går meget op i at mine teorilektioner og kørelektioner skal være præget af tillid, og en afslappet atmosfære. Jeg tager hånd om og fjerner din evt. usikkerhed og angst for de 2 hjul, med tålmodighed og den rette indstilling.

Selvom der går lidt tid, så er motorcykel skolen indstillet på at køre grønt - på elmotorcykel. Derfor er der indgået samarbejde og aftale Med Nimbus motorcykler (gammel dansk motorcykel fra før 1960, fremstillet af Nilfisk (Fisker & Nielsen) som vil genopstå drevet af elektricitet i løbet af få år. Følg med i det spændende projekt her.

Jeg kan hjælpe dig med at få et motorcykel kørekort, så du er klar til at tage din motorcykel ud på landevejen i Kolding.

Kontakt mig i dag

Få styr på lovgivningen og køreteknikken

Hos MC Vejle er vi specialiserede i at uddanne motorcyklister på alle niveauer. Uanset om du er helt ny på motorcykel eller allerede har erfaring, kan vi hjælpe dig med at blive en sikker og dygtig motorcyklist. Vores kurser og uddannelser er bygget op omkring lovgivningen og køreteknikken, så du kan føle dig tryg og sikker på vejen.

Vi har moderne udstyr og erfarne undervisere

Vi tror på, at det rigtige udstyr og de rigtige undervisere kan gøre en stor forskel, når det kommer til at tage motorcykel kørekort. Derfor har vi altid det nyeste udstyr, herunder både motorcykler og sikkerhedsudstyr. Vi har også erfarne og dygtige undervisere, der ved, hvad der kræves for at blive en sikker og dygtig motorcyklist.

Motorcykel kørekort tilbydes Kolding med opstart nær dig

Bor du i Kolding, og ønsker du at komme ud og opleve friheden på to hjul, med et kørekort til motorcykel? Så er du kommet til det rette sted.

Du kan tjekke op på holdstart og priser her på siden. Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på telefon 40 45 55 20, via mail mail@mcvejle.dk , eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt så du kan komme igang med dit kørekort til motorcykel.